Om Brattås Barnehage

Brattås barnehage åpnet dørene i August 2011. Vi er en innovativ og spennende barnehage som er oppført etter passiv hus standard. Barnehagen er en av Norges mest energieffektive barnehager og ligger langt under passivhus- standarden i forhold til energiforbruk og på den måten bidrar til å ta vare på miljøet. Barnehagen fører en sterk miljøprofil og barna vil lære om bærekraftig utvikling i vår pedagogikk.
Barnehagen har åtte utvidede avdelinger med plass til opptil 150 barn.

Trykk på bildet for å se et glimt fra vår uteavdeling Tellus:

 Vi har høy pedagogtetthet som igjen bidrar til ett pulserende og levende pedagogisk miljø. Barna i vår barnehage vil høste godt av våre kunnskaper. Alle ansatte er engasjerte og fører god kundeservice ut mot foreldre og andre samarbeidsinstanser.
“Barnas miljø” preger barnehagen både inne og ute. Vi legger til rette for at barna skal kjenne seg igjen i det miljøet vi tilbyr og skal gjenspeile dagens samfunn, der barna er “her og nå”. Alle avdelingene er unike og  tilbyr allsidige aktivitets- og utviklingsmuligheter. Uteområdet er stort med både opparbeidet lekearealer og  naturtomt. I tillegg har barnehagen  eget stjernetårn med teleskop og muligheter for barna å se sitt eget nærmiljø i fugleperspektiv.
Brattås barnehage er beliggende i flotte naturområder med nærhet til turområder i bøkeskog.
I Brattås barnehage er det godt å være for alle!                              

Vi har laget en egen servicerklæring for barnehagens kunder trykk HER for å lese denne.