Avdeling Tellus

TELLUS

Vi er uteavdelingen i Brattås barnehage. Vi går snart inn i vårt 5 år etter oppstart august 2013. Vi består av 24 barn og 4 voksne. Barna på vår avdeling er i alderen 3-6. Tanken bak uteavdelingen  er at vi ønsker å satse på fremtiden. Naturen kommer alltid til å være en del av vår verden og vi ønsker å skape barn som vet å bruke naturen på en god måte. Vår filosofi er at alt vi kan gjøre inne, kan vi også gjøre ute. Vi holder til i paviljongen ute i barnehagen. Vårt rom består av hele uteområdet og områder i nærmiljøet. Vi har også adoptert en del av en skog som barna har gitt navnet «Broskogen». Her har vi bålplass, lavvo, utedo, og mange flotte klatremuligheter som barna har vært med å utforme. Vårt pedagogiske arbeid og danning skapes langs stien, på turer, i skog og i mark.

 

Vi som jobber på Tellus:

Sigurd Hedberg: barneveileder, 27 år, jobbet på Tellus i 2 år. Har stor interesse for friluftsliv og bruker mye av fritiden på det.

 

Øyvind Fjørtoft-Iversen: utdannet Barnehagelærer, 36 år. Jobbet på Tellus i 3 år. Aktiv med friluftsliv og dykking. Har utdanning innen medie og kommunikasjon.

 

Knut Børresen: 64 år, barneveileder. Jobbet på Tellus i 2 år. Har mange års erfaring fra merkantile jobber. Stor interesse for friluftsliv og snekring. Videreutdanning innen spesialpedagogikk.

 

Joakim Hjelm-Johnsen: 34 år, fra Nøtterøy. Pedagogisk leder og grunnlegger av Tellus. Utdannet førskolelærer 2008. Videreutdanning innen veiledning.

 

Daniel Etnestad

Daniel er 26 år Og startet på Tellus på nyåret 2018. Har 8 års erfaring fra tidligere barnehager. Jobber i 60% stilling som barneveileder. Daniel har led og sikrings kurs innenfor klatring. Noe som brukes aktivt i med barna på Tellus. Han studerer ved siden av barnehagelærer på deltid.

 

 

 

FÅ ETT LITE INNBLIKK FRA TELLUS. TRYKK PÅ BILDET NEDENFOR: